Sophie Løhde

Folketingsmedlem og innovationsminister

KÆRE BORGER I NORDSJÆLLAND


Danmark er et dejligt land. Vi er et godt og trygt land at vokse op og leve i. Sådan skal det også være i fremtiden.

Vi skal passe på hinanden, og vi skal passe bedre på vores miljø og klima. Det skylder vi hinanden og vores børn. Vi skal kort sagt bruge nutiden til at passe bedre på fremtiden.

Folketingsvalget handler om Danmarks fremtid. Langsigtet vækst og flere private arbejdspladser er nu en gang forudsætningen for både velstand og velfærd. Danmark har derfor brug for et fortsat ansvarligt og erfarent lederskab. Uansvarlige løfter og nemme løsninger på komplicerede problemer er ikke svaret. Det er blot at sætte de gode tider over styr eller sende ubetalte regninger videre til vores børn.

Jeg har over 17 års erfaring fra lokal-, regional- og landspolitik og har siden 2007 siddet i Folketinget for Nordsjællands Storkreds. I den seneste periode har jeg været sundheds- og ældreminister samt innovationsminister.

Jeg er født og opvokset i Birkerød, og har boet i Nordsjælland det meste af mit liv, hvor jeg i dag bor sammen med min kæreste, bonusdatter og vores gamle hund.

Jeg vil sikre dig en stærk og ansvarlig nordsjællandsk stemme i Folketinget. Derfor håber jeg, du vil vise mig din tillid ved at stemme personligt på mig den 5. juni.