Sophie Løhde

Folketingsmedlem og innovationsminister

BLIV FRIVILLIG

Vil du være med til at gøre en forskel? Støt Sophie Løhde og giv en hjælpende hånd i valgkampen. Vi har brug for din hjælp. For din tid tæller.


Uanset om du kun har et par minutter, et kvarter eller måske en time eller to, så kan du være med til at gøre en forskel. 


Du kan fx klikke ind på Sophies Facebookside og give et like, en deling eller sætte en facebook frame på din profil. Eller måske en kort personlig statusopdatering om, hvorfor du stemmer personligt på Sophie Løhde.

Du har 15 minutter?

Din mobil er alligevel altid ved hånden. Så ring eller send en sms til fem bekendte i Nordsjælland og fortæl dem, hvorfor du gerne vil stemme personligt på Sophie Løhde.

Du kan også minde kollegaen, manden, konen, kæresten, din ven og din svigermor om, at de skal huske at stemme personligt på Sophie Løhde.

Du har en time eller måske to?

Du har travlt, og du har ikke tid til dedikere dig hver uge. Til gengæld er du frisk på en gåtur, hvor du hjælper med at dele flyers ud i postkasser i dit lokalområde. Eller måske vil du bare gerne joine kampagnen et par timer? Super. Tag endelig fat i os.

Du klar på mere og vil gerne ombord i valgbussen?

Du vil gerne være med. Og du er klar på at hoppe ombord i valgbussen og give en hånd med en dag eller mere. Fedt. Der er heldigvis altid plads til flere – og vi elsker godt selskab.

Kontakt kampagneleder Joachim Koefoed på [email protected] eller på telefon: 51 51 22 83.

Du har 1-5 minutter?

Vi ved, at du har lynende travlt, men du vil alligevel gerne hjælpe Sophie. Så er det heldigt, at selv en lille indsats kan gøre meget. Du kan også støtte Sophie Løhde på både Twitter, Instagram, LinkedIn og Snapchat.