Venstre i Egedal-kredsen har genopstillet det nordsjællandske folketingsmedlem Sophie Løhde (V), som kredsens folketingskandidat i Furesø og Egedal. På et opstillingsmøde blev hun enstemmigt genvalgt til at fortsætte som kredsens lokale folketingskandidat.

Stenløse Rådhus dannede torsdag aften rammen om Venstre i Egedal kredsens opstillingsmøde. Et møde der på forhånd ikke lagde op til de store kampvalg, da kredsens folketingsmedlem siden 2007, Sophie Løhde, enstemmig blev genvalgt som kredsens folketingskandidat.

”Det er en ære, at få lov at genopstille i Danmarks bedste kreds, beliggende i landets bedste storkreds. Jeg er utrolig glad for den store opbakning og tillid, som kredsen endnu en gang viser mig”, siger Sophie Løhde (V).

Der var mødt mange medlemmer frem for at vise deres støtte til Sophie Løhde, og kredsens kandidatbestyrelsesformand Mogens Berth fortæller:

”Et genvalg af Sophie Løhde, betyder meget for kredsen, fordi vi i Sophie har et stærkt talerør på Tinge, som yder en stor indsats både før, under og efter et valg, siger han og fortsætter:

”Vi er utrolig stolte og glade for at have så dygtig en kandidat som Sophie i vores kreds, og vi glæder os over, at hun også frem mod næste valg ønsker at repræsentere Venstre i Egedal og Furesø”, slutter han.

Efter opstillingsmødet bød aftenen på et spændende oplæg fra nabokredsens folketingskandidat, tidligere finansminister Claus Hjort Frederiksen. Han talte om den aktuelle politiske situation, og Venstres løsningsforslag til udfordringerne for dansk økonomi frem mod 2020.


Fakta:
Sophie Løhde stillede første gang op for Egedal kredsen i 2007, og allerede ved Folketingsvalget i november samme år blev hun med et flot personligt stemmetal valgt til Folketinget. 

Ved valget i 2011 gik det endnu bedre, og Løhde spurtede ind i Folketinget på ny med næstflest personlige stemmer på Venstres liste i Nordsjælland, kun overgået af daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen